R
adiohead, “OK Computer” albümünün 20. yaşını 3 yeni şarkı ve 8 B-side barındıran “OKNOTOK” adlı yeni bir derleme albümle kutlayacak.
Gizemli işlerin üstadı Radiohead, geçtiğimiz haftalarda Avrupa sokaklarında beliren OK Computer posterleri ve “Climbing Up The Walls”un distopik bir versiyonunu yansıtan videonun meyvesini verdi. 1997’de yayımladıkları “OK Computer”ın 20. yaşını bu gizemli hareketlerle çıtlatan grup, 23 Haziran’da efsanevi albümünü OKNOTOK adı altında, 8 B-Side ve “I Promise”, “Man of War” ve “Lift” adlı 3 yeni parçanın dahil edildiği bir formatta tekrar yayımlayacak.
Albümü bir çok formatta müzikseverlerle buluşturmayı amaçlayan Radiohead’in yeni çalışması hakkında daha detaylı bilgi edinmek isteyenleri buraya davet ediyor, Climbing Up The Walls’un canlı performansı ile 97’ye geri dönmek isteyenleri ise aşağıya alıyoruz.