Lana Del Rey, 7 Mayıs – 17 Haziran tarihleri arasında çıktığı The Endless Tour‘un Washington’daki konserinde yeni albümü “Honeymoon”‘un Eylül‘de çıkacağını hayranlarına:
“We’ve got a new record out in September and I hope you like it.”
sözleriyle duyurdu.
Lana Del Rey announcing that she is releasing her new album, “Honeymoon” in September! pic.twitter.com/XeD7ReGR4H
— Lana Concerts (@LanaConcerts) May 24, 2015
Albüm detaylarına gelince, Lana Del Rey, üçüncü albümünde; Paul McCartney, Bruno Mars, Lil Wayne, Kaiser Chiefs, Adele ve Amy Winehouse gibi isimlerin prodüksiyonluğunu üstlenen Mark Ronson ile çalışıyor.
Ayrıca albümdeki şarkıların söz yazarlığını, 2014’te Lana Del Rey’in “Young And Beautiful” şarkısıyla hem “En İyi Orijinal Şarkı Ödülü”nü hem de “En İyi Şarkı” dalında da aday gösterilmesinde büyük payı olan Rick Nowels üstleniyor. Lana Del Rey’in sürprizleri bunlarla da sonlandırmıyor ve Rick Nowels ile beraber, Nina Simone‘un “Don’t Let Me Be Misunderstood” şarkısını da cover‘lamaya hazırlanıyor.
Büyük bir heyecan ve hüzün ile eylül ayını bekliyor ve Lana Del Rey’in bir önceki albümü olan ‘Ultraviolence’daki şarkısıyla bu yazıyı burada bitirip, boğuluyoruz:
x