G

eçtiğimiz yıl yayınladığı üçüncü albümü “How Big, How Blue, How Beautiful” ile adından sıklıkla söz ettiğimiz Florence and the Machine, son dönemde yaptığı iş birlikleri ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Grup, son olarak hayranı olduğu Tim Burton’ın yeni filmi için hazırladığı soundtrack ile kapımızı çaldı.

Geçtiğimiz günlerde Final Fantasy XV’in tema müziği için Ben E. King’in klasikler arasında yer alan “Stand by Me”i cover’layan İngiliz grup, şimdi de 30 Eylül’de vizyona girecek Tim Burton‘un “Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children” filmi için hazırladığı “Wish That You Were Here” şarkısını bizlerle paylaştı.

Bundan 6 yıl önce turne sırasında gittiği Avustralya’da bir Tim Burton sergisi gezen ve Amerikalı yönetmenin çalışmalarını gördükten sonra beraber çalışmayı aklının bir köşesine yazan Florence Welch, bu yeni şarkı ile muradına ermiş oldu.

Yeni şarkı ve “Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children” filminin fragmanı için aşağıda buluşalım.